Sandvik fortsätter som huvudpartner

Fina nyheter: Sandvik och Sandvikens IF har skrivit ett nytt avtal där Sandvik fortsätter vara huvudpartner för Framsteget, SIF och Göransson Cup Futsal i ytterligare tre år!

Emilie Jonsson från Sandvik kommenterar det nya avtalet så här:

– Sandvik fortsätter sitt samarbete med Sandvikens IF och Framsteget då vi ser att vi tillsammans genom vårt partnerskap och gemensamma värderingar bidrar till en positiv och hållbar samhällsutveckling.

– Sandvik är stolta över att samarbeta med Sandvikens IF och Framsteget och att stötta deras engagemang och strävan för att öka integration och minska utanförskap i samhället.

– Genom att skapa intressanta fritidssysselsättningar för barn och ungdomar är de ambassadörer för vårt samhälles sociala utveckling.

– Sandvik tror på att vara en långsiktigt hållbar partner och därför har vi nu tecknat ett treårigt partnerskap med Sandvikens IF för att säkerställa att Sandvikens IF och Framsteget har rätt stöd för att arbeta långsiktigt och hållbart.

Vår klubbchef Anders Eriksson säger så här:

– Sandvik är och har alltid varit en stark och viktig partner till oss och vi är mycket glada över att vi nu har ytterligare tre intressanta år tillsammans.

– Vårt samarbete bygger mycket på de delade värdegrunder vi har och med en kontinuerlig uppföljning ser vi till att vårt samarbete hela tiden håller hög kvalitet och gör som mest nytta där det behövs.

– Vi är stolta och tacksamma för att Sandvik fortsätter stå stark som vår huvudpartner till föreningen.

Facebook
Twitter
LinkedIn