Utökad satsning på Plussa Skolan

Vi utökar vår satsning på Plussa Skolan.
Erik Englund anställs på heltid i en kombinerad roll som ansvarig för både Plussa Skolan och klubbens kommunikation.

Plussa Skolan är Framstegets verksamhet där vi hjälper till med extra resurser ute i kommunens skolor. Nu utökar vi projektet med fler skolor, och vi anställer även en samordnare med övergripande ansvar för arbetet.

Erik Englund, som varit anställd på deltid som kommunikatör för Sandvikens IF i tre år, kommer nu att hålla i Plussa Skolan samtidigt som han fortsätter ansvara för föreningens kommunikation, inklusive Framsteget. Tillsammans kommer det att utgöra en heltidstjänst.

Så här säger Erik om sin nya roll:

⁃ För mig är det en fantastisk möjlighet att få ägna hela min arbetstid åt klubben i mitt hjärta.

⁃ Med flera år inom skolan bakom mig känns det väldigt intressant att få vara med i vårt fantastiska projekt Plussa Skolan. Där har vi en grym möjlighet att göra skillnad. Och samtidigt ser jag fram emot att fortsätta utveckla vår kommunikation.

Klubbchef Anders Eriksson:

⁃ Erik är en perfekt profil för oss till denna kombinationsroll i klubben. Han har sedan tidigare visat sin kompetens inom kommunikation och med hans erfarenhet från skolans värld och hjärta för klubben och ungdomar ser vi verkligen fram mot att utveckla Plussa Skolan-projektet tillsammans

Facebook
Twitter
LinkedIn