Circle K är nya partners i Framsteget 

Vi välkomnar Circle K i Sandviken som nya partners i framsteget. Stefan och Marie Fredriksson ser fram emot att kunna stötta oss i vår verksamhet. 

– Det är viktigt för oss att engagera oss i närområdet, säger Stefan.

Stefan Fredriksson driver Circle K Gävlevägen.

Circle K är vår nyaste Framsteget-partner! Stefan, som driver Circle K Gävlevägen, och Marie, som driver Circle K Årsundavägen, går båda in och stöttar vår verksamhet. 

Beslutet gå in och stötta Framsteget förklarar Stefan så här:
– Vi tycker det är viktigt att engagera oss i närområdet, och vi gillar den sociala touchen i det här, säger Stefan som i den här artikeln får vara ensam representant för paret då Marie var sjuk vid intervjutillfället. 
– Det här är en möjlighet för oss att få hjälpa till och ett sätt för oss att lära känna de här ungdomarna, fortsätter han. 

Att skapa goda relationer till Sandvikens ungdomar är bra på flera sätt för Stefan och Marie. 
– Vi har sena öppettider och det är många ungdomar som rör sig runt oss på kvällarna. Det är viktigt för oss att ha bra relationer till dem, säger Stefan. 

– Vi hoppas också kunna hitta framtida medarbetare genom Framsteget. 

Circle K i Sandviken har ungefär tio personer anställda på vardera station i dagsläget, det innefattar allt från timanställda till heltidsanställda.  

Båda stationerna har ungefär samma utbud, det som skiljer är bland annat att man på Årsundavägen har uthyrning av bilar och släpvagnar och Circle K Gävlevägen fungerar även som postombud. 

Vi välkomnar Circle K till Framsteget-familjen! 

Facebook
Twitter
LinkedIn