Zapp ny samarbetspartner till Framsteget

I över 300 år har det familjeägda företaget Zapp Group spelat en nyckelroll i utvecklingen av stålindustrin och företaget finns i ett antal länder på flera kontinenter. Företagets flexibilitet och förmåga att anpassa tillvägagångssätt och utveckling har resulterat i innovativa, tekniska och världsledande produkter. Zapp Group har sedan en tid tillbaka etablerat sig i Sandviken och man har nu inlett ett samarbete med Sandvikens IF Fotboll och föreningens sociala arbete i Framsteget.

– Framsteget berör och påverkar många liv i Sandviken med omnejd, medarbetare inom ZAPP är glada och stolta över att påbörja detta samarbete för att supportera och skapa än mer förutsättningar för det fantastiska arbete som görs inom Framsteget. Framsteget och människorna bakom förtjänar all respekt för det sociala arbete de står för, vilket även rimmar med våra värderingar inom företaget. Vi ser fram emot ett givande samarbete, säger VD Pär Berlgund, ZAPP Precision Metals (Sweden) AB.

– Arbetet med Framsteget och de sociala insatserna i Sandviken med omnejd är ett pågående arbete från morgon till kväll alla dagar i veckan som tillsammans med vår fotbollsverksamhet ger en mycket omfattande daglig verksamhet. För att möjliggöra alla aktiviteter behöver vi bra samarbeten med starka partners och vi har nu inlett ett samarbete med Zapp i Sandviken, vilket är ett företag som delar våra värderingar. Vi är väldigt glada och tacksamma över att ett företag som Zapp stöttar dessa viktiga samhällsinsatser och Sandvikens IF som förening och ser fram emot ett givande partnerskap och samarbete för båda parter, säger Anders Eriksson, klubbchef Sandvikens IF.

Mattias Ström, Krister Parling, Pär Berglund, Anders Eriksson, Stefan Kjellman
Facebook
Twitter
LinkedIn